Kies zelf de tutorials

October 18th, 2013 | 1 min read | none

Na een jaar van actief bloggen denk ik dat het eens tijd is om jullie te laten kiezen welke frameworks en libraries aan bod zullen komen in de volgende tutorials. Via onderstaande poll kan je laten weten in welke frameworks je geïnteresseerd bent. Indien je een ander idee hebt dat nog niet tussen de opties staat, dan kan je altijd een comment achter laten. Dan pas ik deze poll aan of neem ik het mee naar een volgende poll.
Een volgende poll? Ja, ik ben van plan om vanaf nu regelmatig een poll als deze op te stellen zodat ik niet alleen de touwtjes in handen heb, maar de lezers ook eens hun zegje kunnen doen.

Deze poll wilt niet zeggen dat ik van de frameworks die geen of minder stemmen hebben geen tutorials ga schrijven. Neen, de bedoeling is dat ik op basis van de poll (en wat ik zelf graag wil bekijken) ga bepalen over welk framework ik eerst een tutorial ga schrijven. Dit wilt dus zeggen dat je sneller tutorials kan verwachten van het framework met de meeste stemmen, dan  dat van de minste stemmen.

[poll id=”2″]

Back to tutorialsContact me on TwitterDiscuss on Twitter

Profile picture

Dimitri "g00glen00b" Mestdagh is a consultant at Cronos and tech lead at Aquafin. Usually you can find him trying out new libraries and technologies. Loves both Java and JavaScript.