Blogging about tutorials

July 1st, 2012 | 1 min read | none

Hallo en welkom op mijn blog.

Een tijdje geleden dacht ik, goh, ik moet ergens wat kunnen zeveren over vanalles en nog wat, uiteindelijk kwam ik uit op het maken van mijn eigen blog.
Ik heb hier en daar al eens een post geplaatst, maar ik had geen duidelijk beeld van wat ik met m’n blog wou doen tot nu. Dus zie hier, mijn (vernieuwde) blog.

Het doel van mijn blog is om mijn reeks van tutorials die ik op verschillende fora gepost heb, terug aan te vatten en om te zetten in HTML. Voor mijzelf biedt dat enorm veel voordelen omdat ik dan volledig gebruik kan maken van HTML en niet van een paar UBB tags, een vrij grote zekerheid heb dat m’n tutorials niet verdwijnen EN omdat ik dan zelf insta voor het publiceren en het adverteren van mijn tutorials.

Kortom, er kan niets mis gaan.

Back to tutorialsContact me on TwitterDiscuss on Twitter

Profile picture

Dimitri "g00glen00b" Mestdagh is a consultant at Cronos and tech lead at Aquafin. Usually you can find him trying out new libraries and technologies. Loves both Java and JavaScript.